Onbeperkt opleidingen volgen voor een vast bedrag!

Delen:

Kluwer lanceert het PE-abonnement voor juristen: onbeperkt juridische opleidingen volgen voor een vast bedrag per jaar. Een groot deel van de juridische opleidingen van Kluwer is vanaf heden in een unieke abonnementsformule bijeengebracht.

Abonnees hebben de vrijheid onbeperkt opleidingen te volgen voor een bedrag van EUR 1.799,- per jaar. Het aanbod in de formule bevat een breed scala aan opleidingen in verschillende rechtsgebieden en op meerdere niveau’s. Kluwer Juridische Opleidingen garandeert een aanbod van minstens 100 opleidingen per jaar waaruit abonnees hun eigen opleidingspakket kunnen samenstellen. Op deze wijze kunnen juristen op eenvoudige wijze vormgeven aan de eigen ontwikkeling.

PE-punten

Aan alle opleidingen in de abonnementsformule zijn door de NOvA PO-punten toegekend. De hoeveelheid punten verschilt per type opleiding en varieert van 3 tot 8 PO-punten per cursus. Bepaalde opleidingen binnen het abonnement zijn tevens geaccrediteerd voor PE-punten door de KNB, het NMI de NEVOA of de BKvG.

Op de website is alle informatie over het abonnement bijeengebracht en kan het actuele aanbod worden geraadpleegd.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven