Onderwijs-golfdag voor alumni

Delen:

Ruim 90 personen hadden zich ingeschreven voor de tweede editie van de ‘Nijmegen Open’, een golftoernooi gecombineerd met onderwijs voor alumni. Het evenement vond plaats op 19 juni op de golfbaan Het Rijk van Nijmegen in Groesbeek. De grote belangstelling lag waarschijnlijk in de combinatie van onderwijs en sporten én het weerzien met oud-studiegenoten en oud-hoogleraren.

Voorafgaand aan de golfmiddag volgden de deelnemers een actualiteitencursus ‘Burgerlijk recht’ door prof. mr. Steven Bartels en prof. mr. Leonard Verburg, of ‘Uitleg huwelijkse voorwaarden en uiterste wilsbeschikkingen’ door prof. mr. Martin-Jan van Mourik. Het onderwijs werd verzorgd door de rechtenfaculteit in samenwerking met het CPO. De deelnemers gaven een 8 als gemiddeld rapportcijfer en waren allen van plan om in 2010 weer te komen.

Na de cursus gingen de juristen op de golfbaan een sportieve strijd met elkaar aan. De eerste prijs (een golfvakantie t.w.v. 1250 euro) werd gewonnen door mr. Pieter Lems (Hekkelman Advocaten & Notarissen), de tweede prijs (een waardecheque t.w.v. 500 euro) ging naar mr. Gerard Linders (Linders Advocaten) en de derde prijs ging naar mr. Louk Hermans-Brand (Faculteit der Rechtsgeleerdheid). Zij ontvangt een jaar lang wekelijks golfballen. Alle prijzen werden aangeboden door hoofdsponsor Subaru Benelux.

Net als vorig jaar kon men een auto winnen na het slaan van een hole-in-one. Helaas lukte dat geen van de deelnemers.

190609-winnaars2.jpg
v.l.n.r. de prijswinnaars: Louk Hermans-Brand, Roland van Mourik (kantoorgenoot van Pieter Lems, die niet bij de prijsuitreiking aanwezig kon zijn), Gerard Linders en de heer Akahani (President Subaru Benelux).

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven