Onderzoek cultuur advocatuur

Delen:

loepOver het klimaat binnen advocatenkantoren wordt veel gezegd en geschreven. Met name over de werkdruk, competitie en het hiërarchische klimaat. Maar hoe is het daadwerkelijk gesteld met de advocatuurlijke cultuur? Samen met trainings- en ontwikkelingsbureau Dialogue onderzoekt Heleen Marinussen, masterstudente arbeids- en organisatiepsychologie aan de Universiteit Utrecht, het werkklimaat van de advocatuur en de invloed hiervan op advocaten.

Het onderzoek heeft als doel in kaart te brengen in welke mate advocaten positieve werkkenmerken als sociale steun en werktevredenheid ervaren.

Bent u advocaat? Vul dan de vragenlijst hier in. Uw respons is anoniem en uw antwoorden worden strikt vertrouwelijk behandeld. Het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer 20 minuten. Onder de deelnemers wordt een training ‘Omgaan met de media’ van Dialogue verloot.

De resultaten van het onderzoek worden over een paar maanden door Mr. bekendgemaakt.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven