Onderzoek naar legal tech bij advocaten

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het Legal Software team van Wolters Kluwer doet onderzoek naar het gebruik van software door advocatenkantoren. Het onderzoek richt zich onder meer op de impact van de steeds verdergaande automatisering en gaat ook in op de vraag welke ingrediënten als belangrijkst worden gezien om te kunnen groeien in de toekomst.

De resultaten van de survey dienen als input voor een paneldiscussie met verschillende juridische en technische experts tijdens het event ‘Hey advocaat, ben je klaar voor de toekomst?. Deelnemers aan het panel zijn Rob Ameerun, Huan Tan en André Biesheuvel.

Klik hier om deel te nemen aan het onderzoek.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top