Onderzoek naar marketing bij kleinere en middelgrote kantoren

Delen:

Nieuwe vormen van concurrentie, verhoging van de competentiegrens, de ‘shoppende’ cliënt, tarieven die onder druk staan; marktgericht ondernemen wordt steeds belangrijker. Toch worstelen veel kleine en middelgrote kantoren hiermee. De publicaties en onderzoeken richten zich tot dusver vooral op de grote(re) kantoren. De situatie bij kleine en middelgrote kantoren is vaak anders, alleen al omdat er bij deze kantoren geen marketingfunctionaris is.

Wat betekent dit voor het belang dat deze kantoren aan marktgericht ondernemen hechten en hoe wordt marketing momenteel ingevuld? Deze onderwerpen onderzoekt adviesbureau Meesters in Marketing op dit moment. Met dit onderzoek wil Meesters in Marketing elk deelnemend kantoor inzicht verschaffen hoe marktgericht diens kantoor is, en waar de belangrijkste aandachtsgebieden liggen.

Deelnemers ontvangen namelijk na afloop van het onderzoek een individuele terugkoppeling.

Het onderzoek is digitaal hier in te vullen.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven