Orde wil vertrouwenspersoon advocaten

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Foto Geert Snoeijer

De Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) bekijkt of er in Nederland een vertrouwenspersoon komt voor advocaten. Uit onderzoek van de NOvA blijkt dat er behoefte is aan een zogeheten project Law Care, dat in het Verenigd Koninkrijk al een succes is.

De Orde werkt een plan uit voor zo’n vertrouwenspersoon, zei algemeen deken Bart van Tongeren van de NOvA tijdens de vergadering van het College van Afgevaardigden op 27 september. “Hoe we dat gaan inrichten, zien we nog wel,” zei de deken. De NOvA wil in december met een uitgewerkt plan komen.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top