Onderzoek naar werken in het notariaat

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Foto: Pixabay

Hoe zien de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden er uit van notarissen en toegevoegd notarissen? Wat zijn hun toekomstverwachtingen? Deze en andere vragen zullen worden gesteld in het onderzoek ‘Werken in het notariaat’.

Berenschot voert in samenwerking met Sdu en de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie een onafhankelijk onderzoek uit naar het werken in het notariaat. Dat onderzoek wordt gebaseerd op een peiling van meningen aan de hand van stellingen. Het onderzoek is niet bedoeld voor juridisch medewerkers in het notariaat of notarisklerken.

De belangrijkste uitkomsten van deze enquête worden in december gepubliceerd in een speciale bijlage Werken in het Notariaat, die verschijnt als bijlage van het Notariaat Magazine. Het onderzoek is een vervolg op het driejaarlijkse kandidaten-onderzoek, dat de KNB voor het laatst in 2014 heeft uitgevoerd.

De resultaten geven een beeld van ontwikkelingen in werkend notarieel Nederland, bieden professionals een referentiekader en kunnen individuele salarisonderhandelingen ondersteunen. De onderzoekers stellen dat het invullen van de vragenlijst vijftien minuten duurt. Advies: houd uw inkomensgegevens bij de hand. De resultaten worden strikt vertrouwelijk behandeld en zijn niet op individueel niveau herleidbaar.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top