Online applicatie Allen & Overy voor vaststellingsovereenkomst

Delen:

Online app A en OAllen & Overy Amsterdam heeft een gratis online applicatie ontwikkeld voor het opstellen van algemeen civielrechtelijke vaststellingsovereenkomsten. Met deze webapplicatie kan een vaststellingsovereenkomst eenvoudig worden samengesteld.

Gebruikers krijgen bouwstenen en voorbeeldclausules aangereikt en kunnen deze aan- en uitvinken. Per clausule krijgt de gebruiker tips en uitleg. Daarna kan het samengestelde concept worden gedownload en vervolgens worden verfijnd en toegespitst op de concrete zaak. 

“De nieuwe online tool past in ons streven om verschillende producten beter toegankelijk te maken met behulp van technologie,” zegt Richard de Haan, partner Litigation & Arbitration bij Allen & Overy. Eerder ontwikkelde het kantoor bijvoorbeeld een online tool om een voorgenomen benoeming tot bestuurder of commissaris te toetsen aan de Wet bestuur en toezicht, de zogeheten benoemingscheck.

De webapplicatie werd ontwikkeld voor in-house counsel van cliënten van Allen & Overy Amsterdam, maar is voor iedereen beschikbaar.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven