Ontslagleeftijd notaris snel naar 70 jaar

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

De wettelijke ontslagleeftijd voor notarissen gaat sneller dan eerder werd aangenomen omhoog naar 70 jaar. De Eerste Kamer zal dinsdag waarschijnlijk instemmen met het wetsvoorstel, waarna het snel in werking kan treden.

Vorige week werd bekend dat de Eerste Kamer het eindverslag betreffende de wetswijziging heeft ingediend, en dat dus niets temming over het wetsontwerp tegenhoudt.

De Tweede Kamer stemde al op 7 oktober in met de verhoging van de ontslagleeftijd naar 70 jaar, maar het voorstel, een onderdeel van een bredere wetswijziging, bleef steken op andere punten steken in de Eerste Kamer. Het zou pas in 2010 weer aan de orde komen, was de verwachting. De behandeling is echter in een stroomversnelling gekomen.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top