Ook dit jaar rally ten bate van L4L

Delen:

Op 6 oktober a.s. vindt de opvolger plaats van de Mr. Rally. Omgedoopt tot de AvdR voor L4L Rally. De rally is een mooie en vermakelijke tocht van meer dan 100 kilometer door het midden van Nederland.

De editie 2018 begint en finisht bij Kasteel Waardenburg. Na afloop van de rally en prijsuitreiking is er een borrel en BBQ. Dit jaar zal aan de winnaars de Magna Charta Cup uitgereikt worden – een sterling zilveren Throphy. Een wisseltrofee. In deze trofee komen de namen van de winnaars. Deze speciale Cup krijgt een mooie plek in het kasteel.

De organisatie is vanaf dit jaar overgenomen door de Academie voor de Rechtspraktijk. De opbrengsten van de rally gaan zoals vanouds naar Lawyers for Lawyers. Met de opbrengsten van de Rally steunt L4L advocaten in het buitenland die worden bedreigd, gehinderd of zelfs zijn vastgezet vanwege hun werk.

De AVDR voor L4L Rally is hét jaarlijkse auto-evenement voor juristen. Bijrijders hoeven geen jurist te zijn. Inschrijving is mogelijk met elk type en soort auto, mits toegelaten door de RDW.

Klik hier voor de voorwaarden en het inschrijfformulier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven