Opleiding Law and Finance aan de UvA

Delen:

Foto: Pixaby

De Universiteit van Amsterdam (UvA) begint in september met een nieuwe opleiding Law and Finance. Zo hoopt de UvA in te spelen op de toenemende vraag van de grote advocatenkantoren naar talent met diepgaande kennis van financiën.

De Engelstalige master, die wordt verzorgd door de juridische faculteit (Amsterdam Law School) en de Amsterdam Business School duurt een jaar, is toegankelijk voor Nederlandse en internationale studenten en geeft toegang tot de Nederlandse togaberoepen: het civiel effect.

Volgens de initiatiefnemers wordt het steeds belangrijker dat juristen snappen hoe de financiële wereld in elkaar zit. ”Of juristen nu cliënten adviseren, transacties afsluiten, procederen of aan regelgeving werken, een goed begrip van finance is essentieel voor een succes in juridische beroepen.”

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven