Juridisch nieuws

Opleidingsinstituut SSR is ‘Beste werkgever’

Beeld: Pixabay

SSR, het eigen opleidingsinstituut van de Rechtspraak en het Openbaar Ministerie, heeft in het ‘Beste Werkgeversonderzoek’ hoog gescoord in de branche Openbaar bestuur en Veiligheid.

Het medewerkersonderzoek bij SSR werd in februari 2018 gehouden, ondersteund en uitgevoerd door Effectory. Dit ‘Beste Werkgeversonderzoek’ van Effectory en Intermediair is inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap, waar jaarlijks bijna 450.000 medewerkers werkzaam in de non-profit, profit en zorg aan meedoen. SSR behaalde in de branche Openbaar bestuur en Veiligheid drie sterren: het hoogst haalbare resultaat (0,5 punt of hoger dan het branchegemiddelde).

Het opleidingsinstituut mag nu het predicaat ‘Beste Werkgever 2018-2019’ voeren. SSR ontvangt als opleidingsinstituut van de rechterlijke organisatie jaarlijks ruim 8.000 cursisten die deelnemen aan 700 offline en online leeractiviteiten, gericht op de permanente educatie van rechters, officieren van justitie en hun ondersteunende medewerkers. Daarnaast is SSR al bijna zestig jaar verantwoordelijk voor de opleiding van juristen tot rechter of officier van justitie. Uit het onderzoek blijkt SSR uit te blinken op het gebied van werkplezier, leidinggevenden die het goede voorbeeld geven, en trots op de organisatie.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

redactie Mr.

redactie Mr.

Recente vacatures

Recente vacatures