Osborne Clarke kondigt samenwerking aan met OC Queen Street

Delen:

osborne clarkeVandaag start het internationale advocatenkantoor Osborne Clarke de formele samenwerking met het nieuwe advocatenkantoor OC Queen Street in Singapore. Het team zal zich in eerste instantie richten op cliënten in de Digital Business en Fintech sectoren in zuidoost Azië en assisteren bij grensoverschrijdende advisering van belangrijke sector cliënten.

In aanvulling op de nauwe samenwerking tussen Osborne Clarke en BTG Legal in India en Koh Vass & Co in Hong Kong, vormt de samenwerking met OC Queen Street een belangrijk onderdeel van Osborne Clarke’s uitbreidingsplannen in Azië.

Chia Ling Koh, de eerste partner van OC Queen Street, is een specialist in IT, bescherming van persoonsgegevens en IE en adviseert regelmatig grote telecommunicatie bedrijven, internationale IT-bedrijven, internet zoekmachines en grote luchtvaartmaatschappijen in Singapore en omliggende regio’s. Hij was eerder partner bij Bird & Bird in Singapore.

Chia Ling zal in eerste instantie worden ondersteund door een team van specialisten en zal later dit jaar vergezeld worden door meerdere partners, medewerkers en ondersteunende staf.

Simon Beswick, Internationaal CEO bij Osborne Clarke, reageert: “Voor onze internationale cliënten blijft Singapore een belangrijke markt en een toegangspoort tot Azië. De samenwerking met OC Queen Street biedt ons een fantastische kans om bestaande cliënten en hun regionale hoofdkantoren in Singapore te ondersteunen, om nieuwe sector cliënten te winnen en om Aziatische cliënten te adviseren in Amerika en Europa.”

“Chia Ling en de rest van het team dat zal toetreden tot OC Queen Street voegen een mix van sector kennis, juridische deskundigheid en kennis van de lokale markt toe, wat perfect aansluit bij onze bredere zakelijke behoeftes. Iedereen bij Osborne Clarke kijkt uit naar de samenwerking met OC Queen Street en om met elkaar onze cliënten verder te ondersteunen en ervoor te zorgen dat de samenwerking een succes zal worden.”

Chia Ling Koh, Partner OC Queen Street, reageert: “Digital Business en Fintech zijn dynamische sectoren in Singapore met veel nieuwe mogelijkheden. De samenwerking met Osborne Clarke geeft OC Queen Street de mogelijkheid om bestaande sector en lokale kennis verder te benutten en uit te bouwen, waarvan onze cliënten zullen profiteren.”

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven