OSR Juridische Opleidingen komt met e-magazine

Delen:

Vandaag bestaat OSR Juridische Opleidingen 30 jaar. In dat kader heeft het instituut een e-magazine uitgebracht met interviews van prominente juristen uit de rechterlijke macht, advocatuur, wetenschap en overheid die hun visie geven over actuele onderwerpen.

Aan de digitale uitgave hebben onder andere meegewerkt: Jan Loorbach, Peter van Buuren, Alex Brenninkmeijer en vele andere vooraanstaande juristen. De meeste respondenten zijn docent bij OSR waar zij samen meer dan 600 cursussen voor zo’n 14.000 cursisten bieden. De juridische professionals geven hun visie op ontwikkelingen in de rechtspraak, rechtsgebieden en actuele politieke keuzes als verhoging van de griffierechten waar woensdag 14 september in Den Haag een demonstratie voor heeft plaatsgevonden. Een onderwerp dat hen zeer aan het hart gaat.

Een veel terugkerend item bij de geïnterviewden is hun zorgen over een eerlijke rechtsgang. Ook voorziet men meer digitalisering, toenemend gebruik van multimedia en een multidisciplinaire benadering van rechtszaken.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven