OSR Leergangen+ voor ervaren praktijkjuristen

Delen:

Ingezonden Mededeling

OSRBent u een ervaren praktijkjurist, zowel in de praktijk als in het leven?
Dan zijn de OSR Leergangen+ speciaal voor u ontwikkeld. Deze drie leergangen zijn namelijk exclusief voor ervaren praktijkjuristen. Ervaren in hun praktijk, bij voorkeur 7+, en ervaren in het leven, bij voorkeur 40+. Dat levert een leeromgeving onder peers, en dus een schat aan extra ervaring en uitwisseling.

Deze leergangen+ zijn zodanig opgezet en worden door de docenten zodanig gegeven dat als het ware maatwerk voor elke groep kan worden geleverd. En dat levert de verdieping waaraan u in deze fase van uw praktijk en leven behoefte aan hebt. Verdieping in de vorm van capita selecta, uitgekozen op hun belang voor de kleine en middelgrote (advocaten)praktijk.

Cursisten die u voorgingen verwoorden het zo: “Heel, heel goede leergang. Ik merkte dat anderen dat ook vonden. Docenten eigenlijk allemaal goed. En je hoort nog eens wat. ook door de ruimte voor allerlei vragen en interactie, mede door de informele sfeer. Het groepsproces bevordert een open uitwisseling.”

“Zeker zeer geslaagd. Deze leergangen zijn op een heel andere leest geschoeid. De groep is bepalend voor het niveau van de stof, en mede daardoor kom je tot echte verdieping.”

Dit najaar organiseert OSR weer drie verdiepende leergangen op gebied van Civiel Procederen, Ondernemingsrecht en Vastgoed. Interesse of aanmelden?

Kijk op: www.osr.nl/leergangenplus.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven