Overstap van de week: Jessica Dietz

Delen:

Jessica DietzOverstap van de week is Jessica Dietz. Dietz is 15 februari jl. als arbeidsrecht advocaat overgestapt van Marree en Dijxhoorn Advocaten naar Kennedy Van der Laan.

Hoe is Kennedy Van der Laan op uw pad gekomen waarom heeft u voor dit kantoor gekozen?

Kennedy Van der Laan heeft altijd mijn interesse gehad, omdat zij bekend staat als een kantoor dat praktisch adviseert, juridische topkwaliteit levert maar ook betrokken is bij haar cliënten, werknemers en de maatschappij. Daarnaast koos ik voor Kennedy Van der Laan, omdat ik graag in een groter team wilde werken bij een kantoor met een grote zelfstandige arbeidsrechtpraktijk. Bijkomend voordeel is dat ik nu in vijf minuten fietsen op kantoor ben in plaats van na zestig minuten (file)rijden.

Hoe is deze eerste periode bij uw nieuwe kantoor bevallen? Hoe zag uw eerste werkdag eruit?

Erg goed! De sfeer binnen het team en op kantoor is goed en ik werk aan leuke en interessante zaken. Ook staat over twee weken een weekendje skiën met kantoor op het programma. Mijn eerste werkdag begon met een prachtige bos bloemen op mijn bureau, gevolgd door een inwerkprogramma om de systemen en nieuwe collega’s te leren kennen. Een leuke verrassing in mijn inbox was het vergaderverzoek voor een sportles met een personal trainer! Kennedy Van der Laan stimuleert haar medewerkers om veel te bewegen en gezond te eten. Daarom worden er sportactiviteiten georganiseerd en wordt er elke dag een heerlijke (en gezonde) lunch geserveerd.

Welke zaak is u tot nu toe het meeste bijgebleven?

De ontslagzaak van een statutair directeur. Het betrof een ontslag op staande voet, waarin het heel belangrijk was om de juiste stappen op het juiste moment te zetten en daarbij tevens de ondernemingsrechtelijke aspecten niet uit het oog te verliezen. Een erg interessante zaak met de nodige uitdaging om dit op een goede wijze te begeleiden.

Is er een zaak die u nog niet tegen bent gekomen maar in uw nieuwe kantoor wel hoopt te mogen doen?

Ik heb inmiddels al veel reorganisaties begeleid, maar het van A tot Z begeleiden van een grote reorganisatie waarin tevens internationale aspecten een rol spelen lijkt mij erg interessant.

Waar staat u over 10 jaar?

Over 10 jaar hoop ik nog steeds werkzaam te zijn als gespecialiseerd arbeidsrecht advocaat bij Kennedy Van der Laan en zelf een bloeiende praktijk te hebben opgebouwd.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven