Paralegal Day op 2 november

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Paralegal Day van 2016. Foto Legadex

De verschillende focusgebieden van het vak van de paralegal oftewel support lawyer staan centraal tijdens de Paralegal Day op 2 november in Rode Hoed in Amsterdam. Het hoofdthema van dit jaarlijks terugkerend event is ‘verbinden’.

De keynote speakers Ivar Timmer (hoofddocent legal management aan de Hogeschool van Amsterdam), Julie Shannon (Head of Legal van AkzoNobel, ooit begonnen als paralegal) en Jan Scholtes (hoogleraar aan de Universiteit van Maastricht en strategiedirecteur van ZyLAB) praten de deelnemers bij over de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied. Tijdens de workshops en de plenaire afsluiting kunnen de bezoekers nog dieper ingaan op de thema’s van de dag. Er is ook volop gelegenheid om te netwerken met collega’s uit het vakgebied.

De organisatie van de Paralegal Day is in handen van de Stichting Beroepsopleiding Paralegals en Legadex. Tickets bestellen kan op de website van de Paralegal Day.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten.

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl