Paralegal Day op 2 november

Delen:

Paralegal Day van 2016. Foto Legadex

De verschillende focusgebieden van het vak van de paralegal oftewel support lawyer staan centraal tijdens de Paralegal Day op 2 november in Rode Hoed in Amsterdam. Het hoofdthema van dit jaarlijks terugkerend event is ‘verbinden’.

De keynote speakers Ivar Timmer (hoofddocent legal management aan de Hogeschool van Amsterdam), Julie Shannon (Head of Legal van AkzoNobel, ooit begonnen als paralegal) en Jan Scholtes (hoogleraar aan de Universiteit van Maastricht en strategiedirecteur van ZyLAB) praten de deelnemers bij over de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied. Tijdens de workshops en de plenaire afsluiting kunnen de bezoekers nog dieper ingaan op de thema’s van de dag. Er is ook volop gelegenheid om te netwerken met collega’s uit het vakgebied.

De organisatie van de Paralegal Day is in handen van de Stichting Beroepsopleiding Paralegals en Legadex. Tickets bestellen kan op de website van de Paralegal Day.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven