Partnerbenoeming Financial Markets Group Houthoff Buruma

Delen:

Frédéric Verhoeven

© Maartje Geels

Met ingang van 22 juni 2010 is Frédéric Verhoeven benoemd tot partner van Houthoff Buruma. Frédéric (35) werkt sinds 2001 bij Houthoff Buruma. Hij is als advocaat werkzaam in de Financial Markets Group van Houthoff Buruma in Amsterdam en houdt zich voornamelijk bezig met het grensoverschrijdend insolventierecht. In dit kader adviseert Frédéric cliënten die betrokken zijn bij insolventiesituaties (schuldeisers, banken en bestuurders).

Daarnaast wordt hij regelmatig door de rechtbank benoemd als curator en bewindvoerder, onder meer als mede-curator van Lehman Brothers Treasury Co B.V. Hij is ook actief op het gebied van investment management. Frédéric is lid van de specialistenverenigingen Insolad en Insol Europe.

Eddie Meijer, Managing Partner Houthoff Buruma: “Frédéric Verhoeven is een talentvolle advocaat die juridische expertise combineert met uitstekende commerciële en sociale vaardigheden. Zijn benoeming draagt bij aan het verder uitbouwen van onze Financial Markets Group.“

De Financial Markets Group van Houthoff Buruma bestaat uit 40 advocaten en belastingadviseurs en wordt aanbevolen in de toonaangevende law directories Legal 500 en Chambers. Chambers Europe over de Insolvency & Restructuring praktijk van de Financial Markets Group: “Houthoff Buruma is “leading the way” in restructuring and insolvency work. It has built a lasting reputation in the market”.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven