Passageproces van start

Delen:

Vandaag start in de beveiligde rechtbank in Amsterdam Osdorp het Passageproces. Passage is de overkoepelende naam voor onderzoeken naar een aantal liquidaties en pogingen daartoe. Onder de paraplu van Passage vallen in totaal vijftien zaken.

De rechtbank heeft in oktober 2008 reeds vier personen veroordeeld tot lange gevangenisstraffen. Elf verdachten staan vanaf vandaag terecht voor de rechtbank. Het omvangrijke proces duurt veertien maanden. Elke week, met uitzondering van de vakantieweken, zal de rechtbank op maandag, dinsdag en donderdag een zitting houden. Op de website van het Openbaar Ministerie kunnen belangstellenden het proces van dag tot dag volgen. Ook te lezen is een omschrijving van de onderzoeken en welke verdachten zich voor de rechter moeten verantwoorden. Ook kunnen de planning van de zittingsdagen worden geraadpleegd.

  • het dossier van het Passsageproces is hier te raadplegen

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven