Pels Rijcken hoofdsponsor Fotomuseum Den Haag

Delen:

Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn advocaten en notarissen is vanaf 1 september voor drie jaar hoofdsponsor van het Fotomuseum Den Haag, onderdeel van het Gemeentemuseum. Dankzij de steun van het kantoor zal het museum de collectie 20ste-eeuwse en hedendaagse fotografie kunnen uitbreiden en kunnen bijdragen aan het behoud van belangrijk cultureel erfgoed.

Bovendien willen beide partijen fotografie bij een groter publiek bekendheid geven door het organiseren van tentoonstellingen van nationale en internationale topfotografen.

Rene Kiers, bestuursvoorzitter van Pels Rijcken, is blij met deze samenwerking: “Met plezier sponsort Pels Rijcken het Fotomuseum, onderdeel van het Gemeentemuseum. Twee typisch Haagse organisaties hebben elkaar op deze manier gevonden. Wie kijkt naar een foto, kijkt door de ogen van de fotograaf. Pels Rijcken gebruikt in zijn uitingen vaak de gedachte: ‘Hoe je kijkt, bepaalt wat je ziet.’ In dat kijken vanuit verschillende invalshoeken hebben fotografie en advocatuur een parallel. We hopen zo bij te dragen aan behoud van dit museum en te bewerkstelligen dat het kansen kan blijven bieden aan talent.”

Ook Benno Tempel, directeur van het Fotomuseum Den Haag is zeer verheugd. “Het is fantastisch wanneer het bedrijfsleven en musea elkaar in deze tijd ontmoeten. Wij kunnen Pels Rijcken een mooi platform bieden en dankzij dit advocaten- en notarissenkantoor kunnen onze collectie en tentoonstellingsprogramma kwaliteit bieden aan de bezoekers.”

Pels Rijcken is tevens sponsor van de hoofdprijs van de Photo Academy Award die op 15 september in het Fotomuseum Den Haag wordt uitgereikt. Hiermee ondersteunt het kantoor pas afgestudeerde talentvolle Nederlandse en Belgische fotografen. (bron: Gemeente Den Haag)

Rene-Kiers-Benno-Tempel

René Kiers & Benno Tempel

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven