Petra Stienen op symposium zakelijke mediation

Delen:

Petra StienenPubliciste Petra Stienen, Peter Wakkie (partner van Spinath & Wakkie) en Matthijs van der Plas (directeur-generaal Europese Samenwerking bij het ministerie van Buitenlandse Zaken) zijn dit jaar de sprekers op het jaarlijks symposium van ZAM, de Vereniging voor Zakelijke Mediation, op donderdagmiddag 15 september in Amsterdam. Het symposium gaat over onderhandelen en macht, met als ondertitel ‘lessen voor professionele onderhandelaars’.

De sprekers gaan vanuit verschillende disciplines in op het onderhandelen in politieke en maatschappelijke conflicten, de rol van macht hierin en de lessen die daaruit kunnen worden geleerd voor iedere professionele onderhandelaar.

Het symposium richt zich op advocaten, bedrijfsjuristen, management van ondernemingen en instellingen, zakelijk mediators, rechters en arbiters en ieder ander die belangstelling heeft voor het oplossen van geschillen binnen of tussen bedrijven en instellingen.

Het symposium wordt op 15 september van 14.30 tot 17.30 uur gehouden in de vestiging Amsterdam van Houthoff Buruma, Gustav Mahlerplein 50 in Amsterdam. Inschrijven: info@vereniging-zam.nl. Het symposium is gratis voor ZAM leden, niet leden betalen € 100.

Lees meer over:

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven