Petra Zijp (Nauta) legal woman of the year

Delen:

Petra Zijp

Foto Chris van Houts

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op het Amsterdamse kantoor van NautaDutilh zijn de winnaars bekendgemaakt van de jaarlijkse verkiezingen van Legal Women. In de categorie upcoming talent was de winnaar Machteld Claessens, advocaat bestuursrecht bij Stibbe. De onderscheiding legal woman of the year ging naar Petra Zijp, Partner (FCS Capital Markets) NautaDutilh.

In beide categorieën was er sprake van drietrapsraket. Eerst moesten de kandidaten genomineerd worden, vervolgens werd door een publieksverkiezing in elk van de categorieën de nummers 1 tot en met 3 geselecteerd. Tenslotte was het woord aan de jury om de winnaar aan te wijzen.

De jury bestond dit jaar uit twee eerdere winnaars namelijk Hanneke Dorsman (head legal ABN Amro en winnaar in 2012), en Nora van Oostrom (Law Firm School en winnaar in 2014. Landelijk deken Walter Hendrikse completeerde de jury.

Foto Chris van Houts

Petra Zijp Nauta legal woman of the year 528

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven