PLEIT 2013

Delen:

pleitAutomatiseren in een digitale wereld is in deze tijd één van de cruciale thema’s voor juristen. Daarnaast hebben beveiliging en regelgeving, cloud computing, kostenbeheersing en document- en kennismanagement voortdurend de aandacht. Allemaal thema’s die op dinsdag 8 oktober 2013 tijdens PLEIT2013 aan de orde komen.

Het programma is gevarieerd. Zo zijn er actuele kennissessies, rondetafeldiscussies en lezingen door topsprekers. Een van die topsprekers is Richard Susskind. Hij zal het onder meer hebben over wereldwijde ICT-trends, de implicaties voor de juridische sector en de verwachtingen voor de toekomst.

PLEIT wordt georganiseerd in De Fabrique in Utrecht en is hét jaarlijkse evenement voor partners, ICT-verantwoordelijken en zelfstandig specialisten in de advocatuur, het notariaat en de deurwaarderij.

Hoofdsponsor is de Lexxyn Groep.

Klik voor meer informatie en aanmelding hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven