PLEIT2018 laat ‘kantoor van de toekomst’ zien

Delen:

Beeld: Jesse van Muylwijck

Met en cybersecurity wake-up call zal PLEIT2018 op 5 juni van start gaan. De zesde editie van dit evenement biedt juridische professionals de mogelijkheid om op één dag op de hoogte te worden gebracht van relevante ICT-ontwikkelingen.

Hoofdthema’s van deze kennisdag over ICT voor de juridische praktijk zijn digitaliseren, IT beveiliging, IT kennismanagement, privacy en wet- en regelgeving. Voor elk van deze hoofdthema’s worden lezingen, trainingen en workshops aangeboden op verschillende kennisniveaus. De dag wordt afgesloten met de bekendmaking van de winnaar van de Dutch Legal Tech Startup Awards.

Op het hoofdpodium zal Steven van Belleghem vertellen over de manier waarop juridische kantoren focus houden op de cliënt, ook in een digitale wereld. Verder zijn er sessies over vergeetrecht, kwaliteitstoetsing, artificial intelligence, blockchain en smart contracts, AVG en cybersecurity. Sponsoren verzorgen gedurende de dag korte sessies die ingaan op de praktische kant van ICT.

Een belangrijk aspect van PLEIT2018 is is het praktisch maken van ICT. Wat betekenen ontwikkelingen in ICT voor vandaag en morgen? Daarvoor is een zaal volledig ingericht met een ‘Kantoor van de Toekomst’. In deze kantooromgeving wordt de integratie van de ICT-oplossingen van nu vertaald naar de praktijk, maar ook concreet gemaakt wat ontwikkelingen in ICT (zoals blockchain, AI en virtual reality) kunnen betekenen voor de (nabije) toekomst.

Aanmelden voor PLEIT2018 is nog mogelijk.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven