Pot c.s. Advocaten wint Amsterdamse Dekenprijs 2015

Delen:

bekerTijdens de jaarvergadering van de Amsterdamse Orde van Advocaten op 26 maart 2015 is de jaarlijkse dekenprijs uitgereikt aan Pot c.s. Advocaten. De prijs wordt toegekend aan personen, niet noodzakelijkerwijs advocaten, die een bijzondere betekenis hebben voor de advocatuur. Advocatenkantoor Pot c.s. is een tweemanskantoor in Amsterdam, bestaande uit de advocaten mr. M.C.S. Huijbers en mr. H.M. Pot, die al meer dan 25 jaar hun praktijk uitoefenen op het gebied van het vreemdelingenrecht en transgenderrechten. De Amsterdamse Orde noemt het kantoor een voorbeeld van gespecialiseerde advocaten die in het kader van door de overheid gefinancierde rechtshulp op gedreven wijze rechtshulp bieden en blijven bieden in een periode waarin de gefinancierde rechtshulp ernstig onder druk staat.

Eerder werd de dekenprijs onder meer toegekend aan: mr. B. Samkalden, mr. B. Böhler, mr. G.G.J. Knoops, mr. P.H. Bakker Schut, mr. C. Drion, prof. F.A.W. Bannier, mr. E. Dommering en mr. R.J. Hamerslag en prof. L. Zegveld.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven