Presentatie zestien nieuwe presidenten

Delen:

De zestien nieuwe presidenten van de nieuwe gerechten worden vanmiddag gepresenteerd door minister Ivo Opstelten van Veiligheid en Justitie en voorzitter van de Raad voor de rechtspraak Erik van den Emster in de Glazen Zaal in Den Haag. Dit vanwege de Wet herziening gerechtelijke kaart die op 1 januari 2013 in werking treedt. De presidenten staan voor de vernieuwingsopdracht van de rechtspraak.

De bijeenkomst wordt voorgezeten door Chazia Mourali, die de aanwezigen meeneemt in de veranderende rol van de rechter in de samenleving en de nieuwe presidenten zal voorstellen. Daarna houden onder meer Van den Emster en Opstelten een toespraak waarin de toekomst van de rechter en de uitdaging die de nieuwe presidenten en rechters wacht centraal zal staan.

Ten slotte is het woord aan de nieuwe presidenten, die op verrassende en persoonlijke wijze zullen vertellen hoe zij die uitdaging met hun kennis, ervaring en creativiteit gaan aanpakken.

foto-presentatie-presidenten-528

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven