Probeer nu voordelig: online bezwaarafhandeling

Delen:

Octopus100x100De verwerking van bezwaren neemt wellicht binnen uw organisatie meer tijd in beslag dan wenselijk. Misschien heeft u ook behoefte aan meer overzicht op dit vlak, een tool om het proces te monitoren.

Octopus® Online is software die de behandeling van bezwaarschriften volledig automatiseert. Een professioneel hulpmiddel dat uw medewerkers ontzorgt op vele routinepunten zodat zij zich op de inhoud kunnen richten.

Als ervaren en betrouwbare software-leverancier hebben wij met Octopus® Online een systeem ontworpen dat compleet is en betaalbaar. Bovendien is het eenvoudig in gebruik en later uit te breiden. Efficiëntie en kostenbesparing op vele afdelingen.

De software koopt u niet, maar u heeft een abonnement op het online gebruik ervan. Het pakket is samengesteld naar uw behoefte. Dit werkt flexibel en voordelig, want u betaalt per maand een vast bedrag per gebruiker. Wij regelen alles voor u.

Mooi aanbod: voordelig uitproberen

U kunt nu de voordelen van Octopus® Online zelf ervaren tijdens een proefabonnement. Gedurende 3 maanden kunt u de software met een aanzienlijke korting uitproberen. Uw medewerkers worden in die periode door ons begeleid. Zij krijgen een on-site training en kunnen met vragen terecht bij onze Servicedesk. Na deze proefperiode evalueren we met elkaar de ervaringen. U beslist op basis daarvan of u het abonnement voortzet.

Kosten Octopus® Online proefabonnement

OCTOPUS® ONLINE BASISLICENTIE 150,- P.M.
MODULELICENTIE STANDAARD PROCEDURE BEZWAAR 50,- P.M.
GEBRUIKERSLICENTIE PER BENOEMDE GEBRUIKER 90,- P.M.
TOTALE KOSTEN PER MAAND VOOR 1 GEBRUIKER 290,-
TOTALE KOSTEN PROEFABONNEMENT (3 MAANDEN) 870,-
SPECIALE INTRODUCTIEKORTING 120,-
AANBIEDING PROEFABONNEMENT 750,-
Alle bedragen zijn excl. BTW. Aanbieding proefabonnement is geldig t/m 31 maart 2013.

Wilt u gebruik maken van dit aanbod? Vraag het proefabonnement dan aan via de website: www.octopus.nl/proefabonnement

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Wij vertellen u graag meer tijdens een vrijblijvend gesprek.
www.iv-software.nl

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven