Prof. dr. Jan Smits benoemd tot hoogleraar

Prof. dr. Jan Smits (1967) wordt met ingang van 1 januari 2008 benoemd tot hoogleraar European Private Law and Comparative Law bij de Faculteit Rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Tilburg.

Hij krijgt de opdracht een onderzoeksinstituut op te zetten op het terrein van Europeanisering en Internationalisering van het Recht.

Vanaf 1999 was hij hoogleraar Europees Privaatrecht aan de Universiteit Maastricht en was hij gasthoogleraar aan diverse buitenlandse universiteiten. Sinds 2004 is hij tevens raadsheer-plaatsvervanger bij het Gerechtshof Amsterdam. Hij stelde onlangs de Elgar Encyclopedia of Comparative Law samen en publiceerde onder meer over de Europese integratie in het vermogensrecht.

Marian Scheele hoofd Beleggingsfondsen

Marian Scheele is benoemd als hoofd van het Sectorteam Beleggingsfondsen van NautaDutilh. Zij is gespecialiseerd in het fi nancieeltoezichtsrecht en werkt met name voor nationale en internationale beleggingsfondsen. Scheele is sinds 1992 werkzaam bij NautaDutilh te Amsterdam. Naast haar werk bij NautaDutilh doceert zij regelmatig over de wet en regelgeving op het gebied van beleggingsfondsen.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven