Professor Lutjens treedt toe tot arbeidsrechtpraktijk van DLA Piper

Delen:

Erik LutjensDLA Piper advocaten, notarissen en belastingadviseurs maakt bekend dat prof. mr. Erik Lutjens per direct zal toetreden tot de praktijkgroep Arbeidsrecht, Pensioenen en Benefits van het kantoor in Amsterdam. Met de komst van prof. Lutjens vestigt DLA Piper zijn positie als marktleider op het gebied van pensioenrecht. Prof. Lutjens is de enige hoogleraar Pensioenrecht in Nederland en is aangesteld bij de Vrije Universiteit Amsterdam.

Professor Lutjens (1958) is de meest vooraanstaande expert op het gebied van pensioenrecht in de Nederlandse rechtspraktijk. Lutjens doceert ruimt 24 jaar aan de Vrije Universiteit Amsterdam, waar hij in 1992 is benoemd tot hoogleraar Pensioenrecht. Sinds 1990 is Lutjens werkzaam als advocaat in de pensioenrechtpraktijk, onder meer bij advocatenkantoor Van Mens & Wisselink in Amsterdam, waar hij de laatste vijf jaar werkzaam was.

Bij DLA Piper zal Lutjens grote pensioenfondsen, de Nederlandse overheid en financiële instellingen adviseren over pensioenvraagstukken.

Lutjens is hoofdredacteur van tijdschrift Pensioen & Praktijk en hij schrijft regelmatig voor Tijdschrift voor Pensioenvraagstukken. Tevens is hij auteur van meerdere boeken, waaronder het boek ‘Pensioenwet, analyse en commentaar’ over de nieuwe pensioenwetgeving die in 2007 werd ingevoerd.

Marnix Holtzer, praktijkgroepvoorzitter Arbeidsrecht van DLA Piper: “De toetreding van prof. Lutjens tot ons kantoor past in het streven om te excelleren in hoogwaardig strategisch arbeidsrecht. Het pensioenrecht is nu belangrijker dan ooit en de komst van prof. Lutjens stelt ons in staat om ook op dit complexe terrein, met een sterk team, de cliënten van DLA Piper te bedienen”.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven