Publicatieprijs SMVP voor Peter van Koppen

Delen:

Peter-van-Koppen-in-Almelo-02112011Prof. dr. Peter van Koppen wint dit jaar de SMVP-publicatieprijs. Een jury, onder voorzitterschap van mr. Ybo Buruma, heeft de prijs aan Van Koppen toegekend voor zijn boek ‘Overtuigend bewijs’ dat handelt over gerechtelijke dwalingen. De Stichting Maatschappij, Veiligheid en Politie (SMVP) reikt elke twee jaar de prijs uit voor een publicatie op het gebied van maatschappelijke veiligheid.

Ter gelegenheid van de prijsuitreiking wordt woensdagmiddag 23 november in De Rode Hoed te Amsterdam een conferentie georganiseerd onder de titel ‘Hoe voorkom je gerechtelijke dwalingen?’

Tijdens de conferentie zullen inleiders vanuit verschillende gezichtspunten ingaan op dit thema. Enkele namen: dr. Christianne de Poot, mr. Herman Bolhaar, mr. Bénédicte Ficq, mr. Reinier van Zutphen en prof. dr. mr. Geert-Jan Knoops.

De Publicatieprijs SMVP 2011 zal worden uitgereikt door de voorzitter van de SMVP prof. mr. Pieter van Vollenhoven.

Klik voor verdere details en aanmelding hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven