Publiekscampagne notariaat

Delen:

De notarissen lanceren vandaag een publiekscampagne om Nederlanders te wijzen op het belang van een testament. Aanleiding is een wijziging in de successiewet sinds begin dit jaar waardoor een aantal zaken over nalatenschap is veranderd. Met als slogan ‘Ga eens na wat je nalaat’ gaan de notarissen het publiek daarover voorlichten, meldde de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) vrijdag.

Centraal in de campagne staat de website gaeensnawatjenalaat.nl. die aan de hand van veel voorkomende misverstanden informeert over de wetswijziging en de gevolgen daarvan. Volgens de beroepsorganisatie ontstaat zelfs bij de meest hechte families ruzie bij de verdeling van de erfenis. Uit gegevens van de KNB blijkt dat 30 procent van de families ruziet over de nalatenschap bij het overlijden van een dierbare. (bron: ANP)

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven