Raadsheer CRvB zingt de thuiswerkblues

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
30 april Blues
Foto: Pixabay

Thuiswerken is niks voor hem, zingt Bert Weyers, raadsheer in de Centrale Raad van Beroep. Hij krijgt er de ‘blues’ van, laat hij weten in een zelf gecomponeerd lied.

Hij mist zijn collega’s elke dag. Overleg via Zoom is ook niet alles, als hij een nieuwe stapel dossiers krijgt moet hij op 1,5 meter afstand van de koerier blijven. “Zonder toga voel ik me een halve magistraat”, zingt hij, terwijl hij zichzelf begeleidt op zijn gitaar.

Collega’s (en anderen) vinden het geweldig, laten ze op Youtube weten. Iemand wil al een Bert-fanclub oprichten en verheugt zich op een meet and greet met de blues-raadsheer.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Wageningen University & Research zoekt een

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top