Raymond Arnoldus (Bierens) Patroon van het Jaar

Delen:

Beeld bij Patroon van het Jaar 2016Raymond Arnoldus van Bierens Incasso Advocaten is uitgeroepen tot de Patroon van Jaar 2016. Dit werd bekendgemaakt tijdens het Jonge Balie Congres in Haarlem. Naast Arnoldus waren Kicky Hamer van Hamer Advocaten, Jaap Broekman (Van Iersel en Luchtman) en Jasper Molenaar van Dirkzwager genomineerd.

Volgens de jury stelt Arnoldus zich op als ‘een poortwachter voor het bureau van zijn stagiair’. Dit betekent dat de kantoorgenoten bij Bierens niet rechtsreeks zaken naar de stagiaire brengen; Arnoldus geeft alle werkzaamheden namens hen door. Uit het juryrapport: “Hij weet duidelijk waar de stagiair naar toe moet. Bovendien zorgt hij zoveel mogelijk dat de werkzaamheden van zijn stagiair aansluiten bij de stof die zij op dat moment behandelt bij de Beroepsopleiding.”

Dat hij die zo goed doet is extra bijzonder omdat hij plots patroon werd na het overlijden van een kantoorgenoot. Bierens Incasso Advocaten is een kantoor gespecialiseerd in het binnen de EU incasseren van vorderingen tussen zakelijke partijen.

Jaarlijks kunnen advocaat-stagiairs en eerste-, tweede- en derdejaars medewerkers hun patroon nomineren voor de Patroon van het Jaar-verkiezing. De organisatie was in handen van advocatenuitzendbureau Le Tableau, opleidingsbureau Dialogue en de Stichting Jonge Balie Nederland. De jury bestond uit Christ’l Dullaert (directeur Le Tableau), Monique van de Griendt (directeur Dialogue), Leonard Böhmer (partner bij CMS), Michèle Manning (voorzitter Stichting Jonge Balie Nederland), Ivo Lankester (voorzitter Jonge Balie ’s-Hertogenbosch), Martin Krüger (PR & Communicatie SJBN) en Christiaan Gäbler (aanstaand voorzitter Jonge Balie Gelderland).

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven