Reinier Pijls benoemd tot salary partner bij Poelmann van den Broek

Per 1 januari 2022 is Reinier Pijls bij Poelmann van den Broek aangesteld als salary partner.

Delen:

Pijls werkt sinds 2010 als advocaat en is gespecialiseerd in financiering & zekerheden en herstructurering & faillissementen. Hij heeft een gecombineerde advies- en procespraktijk, waarbij hij met name procedeert op het gebied van bestuurdersaansprakelijkheid en schuldeisersbenadeling. Daarnaast wordt hij regelmatig benoemd tot curator in faillissementen door de rechtbank Gelderland.

Reinier Pijls: “Ik ben heel trots op mijn benoeming tot salary partner. Vanaf het eerste moment heb ik me thuis gevoeld bij Poelmann van den Broek en prettig samengewerkt met gedreven en professionele collega’s voor mooie klanten. De benoeming tot salary partner beschouw ik als een blijk van wederzijds vertrouwen en commitment. Ik kijk er naar uit om de servicegebieden waarin ik werk nog meer op de kaart te zetten en verder uit te bouwen.”

Arjan Stuij, directeur van Poelmann van den Broek: “Wij zijn er trots op dat ons team van salary partners opnieuw is versterkt met Reinier. Reinier is een gedreven advocaat met veel ervaring. Ons kantoor maakt hiermee wederom een stap richting de toekomst, waar alle ruimte zal zijn voor jong talent.”

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven