Wolters Kluwer

Researchpaper: onderscheidende service voor uw cliënten

Ons laatste researchpaper analyseert hoe zelfstandige advocaten en kleine advocatenkantoren hun service kunnen verbeteren en daardoor beter aan de verwachtingen kunnen voldoen en de concurrentie beter aankunnen.

Advocaten die hun kantoor volledig alleen runnen of een beperkt aantal medewerkers hebben, staan voor grote uitdagingen.

De tarieven staan onder druk, de efficiëntie moet omhoog en de concurrentie is enorm. Zelfstandige advocaten en kleinere kantoren moeten hier absoluut een oplossing voor zien te vinden. Een betere service is altijd een goed begin.

Voor kantoren die hun dienstverlening op een slimme manier inrichten en zich daarmee onderscheiden, ligt succes binnen handbereik. Kantoren die vasthouden aan het oude, met inflexibele facturering, een gebrek aan innovatie en matige service, krijgen het erg moeilijk.

In onze recentste researchpaper, “Onderscheidende service voor uw cliënten“, vindt u concreet advies waarmee u voldoet aan de verwachtingen van uw cliënten.

We leggen uit hoe technologie helpt bij de intake van cliënten en het bepalen van tarieven, maar ook hoe u deze kunt inzetten bij casemanagement en klantenbinding. U krijgt een compleet overzicht van de service die u uw cliënten kunt geven en hoe u op basis daarvan verbeteringen kunt doorvoeren binnen uw eigen kantoor.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

Wolters Kluwer

Wolters Kluwer

Wolters Kluwer biedt up-to-date informatie, software en tools aan juridisch, fiscale en overheidsprofessionals.

Wolters Kluwer

Wolters Kluwer biedt up-to-date informatie, software en tools aan juridisch, fiscale en overheidsprofessionals.

Staverenstraat 15
7418 CJ Deventer

T. 0570-673 555
I. www.wolterskluwer.nl

Download Whitepapers

Productaanbod Wolters Kluwer

KleosKleos: Kleos is de Europese marktleider in dossier en praktijkmanagementsoftware en wordt gebruikt door meer dan 15.000 advocaten. Deze cloud-based software beschikt over alle benodigde functionaliteiten voor de dagelijkse praktijk, met onder andere dossierbeheer, tijdsregistratie, facturatie en reporting. Deze intuïtieve software is ontworpen voor zowel kleine als grote advocatenkantoren.

DlexDLex: DLex is de lokale tegenhanger van Kleos, een on-premise oplossing als het aankomt op praktijkmanagementsoftware.