Partnerbijdrage van

Researchpaper: onderscheidende service voor uw cliënten

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Ons laatste researchpaper analyseert hoe zelfstandige advocaten en kleine advocatenkantoren hun service kunnen verbeteren en daardoor beter aan de verwachtingen kunnen voldoen en de concurrentie beter aankunnen.

Advocaten die hun kantoor volledig alleen runnen of een beperkt aantal medewerkers hebben, staan voor grote uitdagingen.

De tarieven staan onder druk, de efficiëntie moet omhoog en de concurrentie is enorm. Zelfstandige advocaten en kleinere kantoren moeten hier absoluut een oplossing voor zien te vinden. Een betere service is altijd een goed begin.

Voor kantoren die hun dienstverlening op een slimme manier inrichten en zich daarmee onderscheiden, ligt succes binnen handbereik. Kantoren die vasthouden aan het oude, met inflexibele facturering, een gebrek aan innovatie en matige service, krijgen het erg moeilijk.

In onze recentste researchpaper, “Onderscheidende service voor uw cliënten“, vindt u concreet advies waarmee u voldoet aan de verwachtingen van uw cliënten.

We leggen uit hoe technologie helpt bij de intake van cliënten en het bepalen van tarieven, maar ook hoe u deze kunt inzetten bij casemanagement en klantenbinding. U krijgt een compleet overzicht van de service die u uw cliënten kunt geven en hoe u op basis daarvan verbeteringen kunt doorvoeren binnen uw eigen kantoor.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Wolters Kluwer biedt up-to-date informatie, software en tools aan juridisch, fiscale en overheidsprofessionals. Lees hier meer over in de artikelen hieronder….

Meer berichten van partner

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top