Rijksoverheid kiest DPA voor inhuur interim-juristen

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Foto: Pixabay

De Rijksoverheid heeft DPA geselecteerd als preferred supplier voor de bemiddeling van interim juristen. De aan DPA gegunde rijksbrede raamovereenkomst betreft de inhuur van juridische capaciteit voor onder andere de ministeries Algemene Zaken, Buitenlandse Zaken, Defensie en Economische Zaken en het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers.

Zoals bij het Europees aanbesteden van overheidsopdrachten gebruikelijk is, ging aan de contractering voor de percelen Aanbestedingsrecht en Bestuursrecht een zorgvuldige selectie vooraf. De samenwerking betreft juristen met specifieke kennis en ervaring van bestuursrechtelijke procedures zoals het opstellen en afhandelen van beschikkingen, behandeling van bezwaarschriften en het voorbereiden en voeren van beroepsprocedures bij bestuursrechtelijke instanties.

Binnen het vakgebied ‘Legal’ zijn bij DPA – naast DPA Legal Services en DPA Legal – ook de business units DPA Compliance & Risk, DPA Privacy en DPA Tax actief.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top