Rob Ludding versterkt mededingingspratijk DLA Piper

DLA Piper advocaten, notarissen, belastingadviseurs heeft zich per 15 februari 2008 versterkt met Rob Lubbing die als of counsel toetreedt om de bestaande mededingingspraktijk te versterken. Rob Ludding vormt sinds 2005 met Mr Van Wylick een gespecialiseerde maatschap op het terrein van het ondernemingsrecht en het mededingingsrecht.

Rob Ludding (1947) studeerde Nederlands, Europees en economisch recht aan de Universiteit van Amsterdam. Hij begon zijn juridische loopbaan in 1974 bij het toenmalige kantoor Blackstone, Rueb en Van Boeschoten in Den Haag en werkte achtereenvolgens bij Shell in Den Haag en Londen en als compagnon bij Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn in Den Haag.

Rob heeft zich steeds geconcentreerd op het Europese recht in ruime zin, het concurrentierecht, het energierecht en de intellectuele eigendom. Hij heeft ruime ervaring zowel vanuit het perspectief van het internationale bedrijfsleven als vanuit de overheid als regelgever en handhaver. Rob was vanaf de oprichting in 1998 tot 2006 vaste advocaat van de Nederlandse Mededingingsautoriteit. Hij publiceert veelvuldig en doceert onder meer bij de Grotius Academie, bij de beroepsopleiding voor octrooigemachtigden en aan de Universiteit van Amsterdam.

Verwachtingen Ludding 

Rob Ludding: "Ik verwacht veel van mijn komende jaren bij DLA Piper. Ik ken het internationale bedrijfsleven, de advocatuur en de overheid van binnenuit en zal daardoor een nuttige bijdrage kunnen leveren aan de verdere praktijkontwikkeling binnen de praktijkgroep Litigation & Regulatory, waarin het (internationale) concurrentierecht is ondergebracht. Als internationaal kantoor biedt DLA Piper een uitstekend draagvlak voor verdere praktijkuitbouw, geheel in het verlengde van mijn Shell-ervaring."

Uitbreiding 

Léon Korsten, partner mededingingsrecht DLA Piper: "Uitbreiding van ons team is hard nodig om in te kunnen blijven spelen op het verscherpte toezicht op de marktwerking door de Europese Commissie en de Nederlandse Mededingingsautoriteit. Met een ervaren kracht als Rob erbij, kunnen we onze cliënten state-of-the-art juridische bijstand bieden."

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven