Samenwerking Achmea Rechtsbijstand en Loyens & Loeff

Stichting Achmea Rechtsbijstand en juridisch en fiscaal dienstverlener Loyens & Loeff gaan samenwerken op het gebied van rechtshulp en het delen van kennis. Woensdag 6 februari ondertekenden beide partijen een samenwerkingsovereenkomst.

Stichting Achmea Rechtsbijstand hecht veel waarde aan het op peil houden van haar juridische kennis. Loyens & Loeff levert via cursussen en informatiebijeenkomsten een bijdrage aan die kennis. Daarnaast treedt Loyens & Loeff toe tot het netwerk van gerenommeerde advocaten waarmee de Stichting samenwerkt.

Jos Sewalt, directeur van Stichting Achmea Rechtsbijstand: “Ik ben blij met de samenwerking met dit topkantoor. Wij garanderen onze klanten de best mogelijke rechtshulp en kennisdeling houdt onze juristen scherp. Een echte win-win-situatie dus.”

Pim Bertels, bestuursvoorzitter Loyens & Loeff: “Wij werken graag samen met organisaties die zoeken naar pragmatische oplossingen voor juridische problemen. Stichting Achmea Rechtsbijstand is een professionele partij die wij graag willen ondersteunen om de kwaliteit van hun juridische dienstverlening op een nog hoger niveau te brengen.”

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven