Scheidingscongres met Fons de Poel

Delen:

Fons de PoelDe Vereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) houdt dit jaar  voor de vijfde keer op rij het vFAS Scheidingscongres.  Tijdens het congres, op 10 september in Sociëteit de Witte aan het Plein in Den Haag, ligt de nadruk op het belang van een goede, respectvolle scheiding zonder dat daarbij conflictsituaties ontstaan. Centrale vraag: hoe kunnen we ervoor zorgen dat het echtscheidingsproces respectvol en met wederzijds begrip verloopt? Mediation is daarvoor een doeltreffend middel.

Het congres (ontvangst 14.00 uur) begint om 14.30 onder leiding van dagvoorzitter Fons de Poel, die met vier echtscheidingen op zijn conto gerust een ervaringsdeskundige genoemd mag worden. Sprekers zijn onder meer: directielid Bas van Weel van het CPB, advocate en scheidingsmediator Carla Smeets kinderombudsman Marc Dullaert, rechter Annelies Sutorius, psycholoog Ingeborg Sandig en de politici Michiel van Nispen en Foort van Oosten.

Aanmelden op http://www.vfas-congres.nl. De kosten voor deelname bedragen € 95,- exclusief BTW.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven