Partnerbijdrage van

Seminar Fraude 27 september 2018

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Thomas Bosch
Thomas Bosch, Landelijk coördinerend officier fraude bij het Functioneel Parket

Komt een bedrijf met fraude in aanraking, dan krijgt de bedrijfsjurist vele vragen. Moet er een (intern) onderzoek worden verricht? Is het verstandig om open kaart te spelen en de fraude bij toezichthouders of Justitie te melden? Loopt de reputatie gevaar? Kan een  frauderende werknemer ontslagen worden? Moeten we de gevraagde gegevens verstrekken? In hoeverre moeten we meewerken?

Deze en andere vragen worden besproken op het NGB seminar van 27 september 2018. Thomas Bosch, Landelijk coördinerend officier fraude bij het Functioneel Parket, besteedt onder andere aandacht aan wat het openbaar ministerie van een bedrijfsjurist verwacht als deze met een onregelmatigheid binnen het bedrijf wordt geconfronteerd. Marike Bakker, Rob van der Hoeven en andere advocaten van NautaDutilh bespreken de beslissingen die een onderneming en de bedrijfsjurist moeten nemen. Dit doen zij door middel van een interactieve discussie aan de hand van stellingen. Daarbij komen ook de dilemma’s die spelen aan de orde.

Programma
14.30 – 15.00 Ontvangst
15.00 – 17.15 Presentaties, met korte pauze; presentatie deel VII NGB Reeks: Fraude
17.15 – 18.15 Borrel

Locatie
NautaDutilh Amsterdam

Meer informatie en aanmelden

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top