Seminar professionalisering bedrijfsvoering

Delen:

osrDe concurrentie binnen de advocatuur is de afgelopen tijd toegenomen. Door de veranderde marktomstandigheden in de advocatuur wordt het professionaliseren van de bedrijfsvoering steeds belangrijker. Cliënten worden steeds kritischer. Ze komen niet meer automatisch naar u toe. Ze willen waarde en aandacht voor hun geld. Ook verwachten ze dat de aangeboden juridische diensten betaalbaar zijn. Daarvoor is het noodzakelijk om de kwaliteit van bedrijfsvoering en dienstverlening te optimaliseren. Door de zaakjes goed op orde te hebben, kan een advocatenkantoor effectiever en kostenbewuster werken. Dit verbetert de kwaliteit en transparantie waar de cliënt om vraagt.

Over deze onderwerpen organiseert OSR juridische opleidingen 15 juni aanstaande een seminar over de algemene en financiële bedrijfsvoering van juridische dienstverlening, in het bijzonder voor het advocatenkantoor.

Sprekers zijn onder meer prof. dr. R.C.H. van Otterlo (Nederlandse Orde van Advocaten), mr. drs. J.P. van der Meij (bestuurslid en COO Nauta Dutilh), drs. H.A.M. Kroese RA (bestuurslid en CFO CMS Derks Busmann) en drs. K.L.M. Perik RC (partner SIS Finance).

Meer informatie www.osr.nl

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven