Seminar ‘Women in Law’

Delen:

Deterink Advocaten en Notarissen organiseert voor de tweede keer het seminar ‘Women in Law’. Het seminar – bedoeld voor vrouwelijke bedrijfsjuristen – zal plaatsvinden op 20 september in het atrium van de Kennedytoren aan het Kennedyplein in Eindhoven en heeft als doel het delen en overdragen van informatie en kennis.

De presentaties zullen verzorgd worden door Elies Lemkes (directeur ZLTO, voorheen directievoorzitter Brainport Development, nummer 1 in de Frits Top 50 van Eindhovense Topvrouwen) en Monique van de Griendt (directeur van trainings- en adviesbureau Dialogue).

De eerste editie van ‘Women in Law’ vond plaats in december vorig jaar en was met vijftig deelneemsters een groot succes.

Belangstellenden kunnen kosteloos aan het tweede ‘Women in Law’-seminar deelnemen. Aanvang is om 15:30 uur en om 17.00 uur wordt er afgesloten met een borrel. Aanmelden kan via www.deterinklive.com.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven