SignRequest wint Legal Tech Award

Delen:

Beeld bij Sign Request1

Dejavu Fotografie

SignRequest, een tool voor digitale handtekeningen en contractbeheer, heeft op dinsdag 11 oktober de Legal Tech Start Up Award 2016 gewonnen. Sign Request moest het opnemen tegen de twee andere genomineerden Lexoo (een Uber voor advocatuur) en de clouddienst Legal Things. Na pitches kozen bezoekers van het congres PLEIT 2016 samen met een vakjury de winnaar.

Met SignRequest kunnen gebruikers een document uploaden, digitaal ondertekenen en een verzoek om digitaal te tekenen versturen naar de andere partij.

Volgens juryvoorzitter Jeroen Zweers (Kennedy Van der Laan, Dutch Legal Tech) is SignRequest de terechte winnaar. “Uit alle inzendingen uit binnen- en buitenland zijn na een strenge selectieprocedure deze drie meest veelbelovende startups overgebleven. Uiteindelijk heeft de voorkeur van het publiek, in combinatie met aspecten als schaalbaarheid en de internationale mogelijkheden, de doorslag gegeven.”

Oprichter Geert-Jan Persoon van SignRequest blikt terug op een geweldige dag. “De pitch op het PLEIT hoofdpodium was een indrukwekkende ervaring.” Hij bedankte de juridische kantoren die SignRequest een kans hebben gegeven dit podium te betreden. “We gaan onwijs trots naar huis.”

Beeld bij Sign Request528

Dejavu Fotografie

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven