Partnerbijdrage van

SLCA – zesde editie start 5 maart a.s.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Eind 2019 is de vijfde editie van de Senior Legal Counsel Academy succesvol afgerond. Deelnemers kijken tevreden terug op de opleiding en waarderen deze gemiddeld met een 8.

Op 5 maart a.s. start alweer de zesde editie van de Senior Legal Counsel Academy (SLCA).

De SLCA is een meerdaagse specialistische opleiding, gegeven door toonaangevende General Counsel en trainers, gericht op leiderschap, strategie, boardroom dynamics, ethiek en management. De SLCA bestaat uit vijf trainingsdagen waarin de eigen praktijk centraal staat en waarin u wordt opgeleid tot een volwaardig ‘trusted advisor.’ Voor de opleiding die op 5 maart 2020 van start gaat, zijn nog plaatsen beschikbaar.

De SLCA is een initiatief van het NGB, het CPO en Dialogue BV. Meer informatie vindt u op de website van de SLCA. U kunt ook contact opnemen met Franca Brugman, opleidingsmanager SLCA (slca@cpo.ru.nl / 024 -361 24 09). Inschrijven kan eveneens via de website.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Meer berichten van partner

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top