NGB

SLCA – zesde editie start 5 maart a.s.

Eind 2019 is de vijfde editie van de Senior Legal Counsel Academy succesvol afgerond. Deelnemers kijken tevreden terug op de opleiding en waarderen deze gemiddeld met een 8.

Op 5 maart a.s. start alweer de zesde editie van de Senior Legal Counsel Academy (SLCA).

De SLCA is een meerdaagse specialistische opleiding, gegeven door toonaangevende General Counsel en trainers, gericht op leiderschap, strategie, boardroom dynamics, ethiek en management. De SLCA bestaat uit vijf trainingsdagen waarin de eigen praktijk centraal staat en waarin u wordt opgeleid tot een volwaardig ‘trusted advisor.’ Voor de opleiding die op 5 maart 2020 van start gaat, zijn nog plaatsen beschikbaar.

De SLCA is een initiatief van het NGB, het CPO en Dialogue BV. Meer informatie vindt u op de website van de SLCA. U kunt ook contact opnemen met Franca Brugman, opleidingsmanager SLCA (slca@cpo.ru.nl / 024 -361 24 09). Inschrijven kan eveneens via de website.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

NGB

NGB

Het NGB is dé beroepsvereniging van bedrijfsjuristen. Het NGB biedt interessante opleidingen en bijeenkomsten, alleen voor leden, toegespitst op de praktijk van de bedrijfsjurist.

Voor een overzicht van alle opleidingen en bijeenkomsten de komende tijd: zie de agenda.

Het laatste nieuws van en over het NGB vindt u in het nieuwsoverzicht.

Bent u inhouse bedrijfsjurist en nog geen lid van het NGB? Meldt u dan aan via onze website.

Nederlands Genootschap van Bedrijfsjuristen
Postbus 93002
2509 AA DEN HAAG

T. 070 – 349 04 10
I. www.ngb.nl
E. info@ngb.nl