Snel en effectief digitaal documenten onderzoek

Delen:

afb-Zylab-InlIngezonden Mededeling

Hoe snel en effectief bent u in staat te reageren als het risico van een rechtszaak dreigt of de NMa of OPTA aanklopt? Kom op 14 juni luisteren naar experts van Houthoff Buruma, John Payton (senior legal adviseur voor onder andere Philips), de ABN AMRO en ZyLAB.

Snel en effectief digitaal documenten onderzoek
Seminar over hosted eDiscovery

afb_Zylab_2

Datum: 14 juni 2011, 12:15 – 17:00
Locatie: Spaces Zuidas, Amsterdam
Nu inschrijven

Veel bedrijven worstelen met de dreiging van strengere (internationale) wetgeving en toezichthouders die een onderneming kunnen sommeren in korte tijd alle relevante informatie te overleggen, bijvoorbeeld in het kader van een fraude- of mededingingsonderzoek. Ook van binnenuit neemt de druk toe: een goed voorbereide Compliance Officer zal op gezette tijden onderzoek willen doen naar de informatiestromen binnen uw organisatie.

Een belangrijke aanleiding dus om op 14 juni tijdens de praktische eindemiddag bijeenkomst “Digitaal Documenten Onderzoek, Snel & effectief – Hosted eDiscovery” te komen luisteren naar experts van Houthoff Buruma, John Payton (senior legal adviseur voor onder andere Philips) ABN AMRO en ZyLAB. Vanuit verschillende invalshoeken zullen zij schetsen hoe een bedrijf moet reageren op dataverzoeken van Nederlandse toezichthouders en een aantal belangrijke internationale spelers als het U.S. Department of Justice (DOJ), Securities and Exchange Commission (SEC) en de Serious Fraud Office (SFO) die gaat toezien op de naleving van de beruchte UK Bribery Act die op 1 juli a.s. van kracht wordt. Aan de hand van verschillende cases zal worden geschetst hoe technologie een essentiële rol speelt in dit proces van zoeken, verzamelen, verwerken, filteren, analyse en overhandiging van informatie.

Agenda seminar “Digitaal Documenten Onderzoek, Snel & effectief – Hosted eDiscovery”

12:30 Ontvangst met lunch
13:15 Welkom en introductie door Victor Cohen, VP Sales EMEA/APAC, ZyLAB
13:30 John Payton, Director Payton Business Legal Advice: “Managing Common Law Litigation”
14:10 Prof. Marielle Koppenol-Laforce (M.E.), Partner Corporate Litigation, Houthoff Buruma
14:50 Pauze
15:10 Emiel V.F. den Boer, Senior Security Advisor, ABN AMRO Bank: “eDiscovery vanuit de praktijk”
15:50 Johannes Scholtes, Chief Strategy Officer, ZyLAB: “De essentiële rol van technologie in grootschalige onderzoeken”
16:30 Afsluiting en borrel

Meer informatie over en inschrijven voor het seminar “Digitaal Documenten Onderzoek, Snel & effectief – Hosted eDiscovery” kunt u vinden op de website van Zylab.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven