Software ontwikkelaar AdvocaatCentraal wint

Delen:

Beeld bij Advocaat Centraal 18fSoftwareontwikkelaar AdvocaatCentraal is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de advocatuursoftware. Het bedrijf heeft zich volgens de nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming met een zeer sterke positionering. AdvocaatCentraal is marktleider.

AdvocaatCentraal (officiële naam: CentralServices BV) is gespecialiseerd in procesondersteunende software voor de advocatensector. Het bedrijf levert een applicatie die is toegesneden op de advocatuur. Die omvat basisfuncties als relatie- en dossierbeheer, urenregistratie en declaratie. Bovenop de standaardfuncties heeft het systeem specifieke functies voor toevoegingen, faillissementen en mediation, aangevuld met administratieve ‘handigheden’ zoals de mogelijkheid tot het splitsen van declaraties, termijnbewaking en uitgebreide rapportages. AdvocaatCentraal is opgericht in 2005 en is in heel Nederland actief.

De nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut noemt AdvocaatCentraal een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven