Sorry Abeln…

Wie het laatst lacht lijkt van toepassing te zijn op de kleine stunt die advocatenkantoor Abeln dacht uit te halen met een nieuwe campagne van Houthoff Buruma. Dit kantoor liet bij negen rechtenfaculteiten in dit land een billboard plaatsen met daarop de naam van een student die aan de betreffende faculteit studeert met de oproep om een van de recruiters van Houthoff te bellen. Zo ook in Amsterdam waar Chiraz Muradin werd opgeroepen Hester Swane van Houthoff te bellen. Daags erna verscheen een gigantische lichtkrant vlakbij van kantoor Abeln met de tekst "Sorry Hester, Chiraz werkt al bij ons."

Dat was aanleiding voor heel wat gegniffel in studenten- en andere kringen. Dus daarom maar even Houthoff gebeld om een reactie. Wie een diep bedroefde Jaap Bosman, verantwoordelijk voor de communicatie bij Houthoff verwacht, komt bedrogen uit. "Abeln heeft een beetje gejokt. Chiraz loopt daar een tijdelijke stage. Hij was ook niet geraadpleegd door Abeln over hun initiatief en was er niet blij mee. En het goede nieuws is verder dat Chiraz inmiddels aangekondigd heeft bij ons te gaan solliciteren."

Houthoff Buruma

De originele poster van Houthoff Buruma

abeln

De reactie van Abeln Advocaten

Met dank aan de foto’s van NINE TO FIVE

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven