Spigthoff benoemt partner

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Louis Berger zal per 1 januari 2008 bij Spigthoff toetreden als partner. Louis is sinds de oprichting bij Spigthoff actief binnen de procespraktijk met de nadruk op corporate litigation.

Louis is onder meer betrokken geweest bij diverse enquêteprocedures bij de Ondernemingskamer van het Gerechtshof te Amsterdam en procedures inzake bestuurdersaansprakelijkheid en aandeelhouders- en overnamegeschillen.

Leo Spigt: "Louis heeft de afgelopen jaren een stevige praktijk opgebouwd en regelmatig met succes in procedures zijn tanden laten zien. Wij zijn dan ook blij met zijn toetreding."

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top