Partnerbijdrage van

Spotlight: Nathalie Zitter

Nathalie Zitter (40) is Senior Legal Counsel bij Spinnin’ Records B.V. Het onderhandelen met artiesten, producers, managers, advocaten etc. vindt zij het leukste en meest dynamische aspect van haar werk. Al het werk wordt dubbel en dwars beloond als ze een hit scoren.

Delen:

Wanneer en hoe ben je bij het bedrijf waar je werkt gekomen, en wat waren je vorige functies?

Sinds oktober 2015 werk ik bij Spinnin’ Records (’Spinnin’’), een van oorsprong Nederlands platenlabel dat wereldwijd opereert op het gebied van dance muziek. Het team bestond destijds uit twee juristen en is inmiddels uitgegroeid tot een team van zes juristen (een Head of Legal, twee Seniors, één Medior en twee Junior legal counsels) en een sample clearance coördinator.

Tijdens mijn HBO- en Masterstudie was ik volledig gefocust op het personen-, familie- en erfrecht. Ik werkte als legal assistant van een echtscheidingsadvocaat- en mediator bij een middelgroot advocatenkantoor in Amsterdam. Deze advocaat ging voor zichzelf beginnen met daarbij meer de focus op mediation, waardoor mijn juridische werkzaamheden aanzienlijk beperkt werden. Voor mij was dit de aanleiding om op zoek te gaan naar een uitdaging waarin ik opnieuw kon groeien. Een recruiter heeft mij vervolgens aan Eelko van Kooten voorgesteld, een van de oprichters van Spinnin’ Records.

Lees meer

Delen:

NGB

Het NGB is dé beroepsvereniging voor bedrijfsjuristen. Door opleidingen en bijeenkomsten stelt het NGB jou als bedrijfsjurist in staat je professionele kennis en kunde…

Meer berichten van partner

Scroll naar boven