Staatssecretaris neemt rapport ‘Who’s Right(s)?’ in ontvangst

Delen:

Staatssecretaris Albayrak heeft op 17 februari in Den Haag het rapport ‘Who’s Right(s)?’ in onvangst genomen, tijdens een conferentie van Forum, het instituut voor multiculturele vraagstukken.

Het onderzoeksrapport ‘Who’s Right(s)? Internationaal Toezicht op de Naleving van Mensenrechten van Migranten in Nederland 2000 – 2008’ behandelt de vraag wat het effect is van internationale monitoring op Nederlandse wetgeving en beleid in relatie tot de mensenrechten van migranten. Staatssecretaris Albayrak kreeg het rapport overhandigd door Sadik Harchaoui, voorzitter van de raad van bestuur van Forum.

Tijdens de conferentie bespraken experts en geïnteresseerden op het gebied van vreemdelingenrecht, mensenrechten en internationale betrekkingen de huidige mensenrechtensituatie van migranten en asielzoekers in Nederland.

Forum is een kennisinstituut op het terrein van multiculturele vraagstukken. De organisatie verzamelt kennis over integratie en organiseert op het gebied van multiculturele ontwikkeling debatten en conferenties.

Klik voor het volledige bericht hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven